Nieuws

24-11-2019: Dogachtigen show Breda.

Een keer in de 2 jaar wordt de dogachtigen show gehouden in Breda. We zijn er vroeger ook al twee maal geweest met Ozzie en nu was het voor de eerste keer als Fokker en gingen we onze eigen gefokte honden showen en dat is toch iets heel speciaals!  Er waren die dag 21 Mastiffs ingeschreven dus dat was een lekker aantal. We hadden met Cor en Elly afgesproken omdat zij met Elias ook meededen en we zouden dan gezamenlijk de fokkersklasse lopen. Nou de voorpret was er al weken ( maar ook een beetje zenuwen 🙂 ) en toen was het zover en we vertrokken met Ava, Amos en Faye naar Breda!

Toen we eenmaal daar waren begon het genieten, allemaal mensen die we al een tijdje niet gezien hadden en natuurlijk Cor en Elly met hun mooie Elias gezellig kletsen en voordat we het wisten waren we aan de beurt!

Amos stond samen met Elias (Ash) in de ring en Elias won!  Amos kreeg een 2e plaats en de beide heren werden beloond met een uitmuntend.

Hierna was de beurt aan Ava, zij stond met 3 andere dames in de ring en zij werd beloond met een 3e plaats en een uitmuntende beoordeling.

Hierna kwam Faye in de kampioensklasse aan de beurt, zij stond ook samen met 2 andere dames in de ring en Faye won! Ze werd beloond met een uitmuntend.

Hierna moest Elias weer de ring in voor de beste jeugdhond en ook die won hij!! Hij kreeg daarbij ook zijn eerste CAC!!!

Hierna moest Faye voor de beste teef en best of Breed en ook die beide titels won ze! Wow wat een dag!

Toen kwam het onderdeel waar we het meeste zin in hadden! De fokkersklasse <3 Ben met Amos aan de lijn, Cor met Elias en ik met Faye en Ava. Wat een geweld en wat een fantastische ervaring!! Ik was zo vreselijk trots op hen!! of Noble Force werd 2e in de fokkersklasse!!

Een geweldige ervaring!!


8-9-2019: Fantastische tijd op de Kampioenschaps Clubshow van de Mastiffliefhebbers in Zwolle.

Zoals ieder jaar waren we ook dit jaar weer aanwezig op de Clubshow van de Mastiffliefhebbers in Zwolle. Het was extra leuk omdat we de kleine Elias ( Ash of Noble Force) ook weer zagen na een paar maanden en wat is hij een mooie man geworden!!

Naast het genieten van al die prachtige honden en gezellige mensen op de jaarlijkse clubmatch is het natuurlijk ook tijd om te showen! De mannen stonden bij elkaar in de ring met nog een mooie jonge man en Amos werd beloond met een 1e plaats. Elias kreeg een 2e plaats. De beide mannen hadden een prachtig keurrapport!!

Amos of Noble Force 1 VB

Ash ( Elias) of Noble Force 2 Veel Belovend

Nadat alle heren aan de beurt geweest waren was het na de lunch tijd voor de dames.

Ava was als eerste aan de beurt in een groep met 4 andere knappe meisjes en Ava kreeg een Veel Belovend en de eerste plaats!!

Ava of Noble Force 1 Veel Belovend en Beste Puppy!

Hierna moesten Ava en Amos tegen elkaar strijden in de ring voor de beste puppy en dat won Ava!!

We hebben een heerlijke dag gehad met fantastische resultaten voor Ava, Amos en Elias en we hebben genoten van de prachtige Mastiffs, de geweldige show en de gezellige lieve mensen die aanwezig waren!


17-8-2019: Ava en Amos op de St Rombouts dogshow in Mechelen!!

Vandaag was het mannen tegen vrouwendag op de eerste show van Ava en Amos. Ze hadden allebei een 1 Veel Belovend gekregen van de keurmeester en toen was het tijd voor de titel Beste Puppy. Ben liep samen met Amos en ik liep met Ava.

De dames hebben gewonnen!! Ava kreeg de titel Beste Puppy!!

We zijn super trots op onze kanjers!!


11-8-2019: Fantastische successen voor Andy en Abe of Noble Force op de Clubmatch van de Mastiff en Bullmastiff Club in Finland!

Andy en Abe (Börje) waren beiden aanwezig op de clubshow van de Mastiffclub in Finland en deden het beiden super goed!!

Ze stonden tegen elkaar in de ring in de babyklasse. Andy won de eerste plaats en Abe (Börje) kreeg een mooie 2e plaats.

Beiden werden beoordeeld met een veel belovend en kregen een prachtig keurrapport!

We zijn super trots op “onze” mooie mannen en hun eigenaars!

Andy of Noble Force met zijn Baasje Sari

Abe (Börje) of Noble Force met zijn baasje Tovio


12-5-2019: Eerste showsucces van een van de of Noble Force babies!!!

Ash of Noble Force ( Elias) heeft samen met zijn baas Cor een fantastische eerste indruk achtergelaten op de Belgische Mastiffclubshow in Bonheide! Hij deed mee met 2 andere baby reuen aan de babyklasse en werd door de keurmeester beloond met een eerste plaats!!

Ben en ik waren er natuurlijk bij met Ava en Amos en ook Art ( Toon) en Alice ( Yumi) waren daar met hun families om de kleine Elias aan te moedigen. We zijn super trots op dit mooie resultaat van Elias!!

Ash of Noble Force ( Elias) met zijn baas Cor.

Een paar sfeerfoto’s van een geweldige dag.

  • Clubshow Belgie 12-05-2019

1-2-2019:

Ze zijn er!!!

op 27 januari heeft Faye het leven geschonken aan 13 puppies!!

Het zijn 8 heren en 5 dames.

Faye en haar puppies doen het prima.

Hou de website in de gaten voor regelmatige updates.


27-12-2018:

Geweldig nieuws!!!!

We hebben in December te horen gekregen dat Faye zwanger is van Ozzie.

De pups worden eind januari verwacht!!

Wil je meer weten over deze combinatie neem dan contact met ons op.

————————————————————————

12-10-2018:

Vandaag is onze Faye 3 jaar geworden!!

————————————————————————–

10-10-2018:

De nieuwe website is een feit!!

Na een lange tijd bouwen is hij dan nu eindelijk klaar om “live” te brengen en natuurlijk zijn we heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

De website is nog lang niet af en zal constant aangevuld worden met zaken die we belangrijk vinden.

Zou je op of aanmerkingen hebben, of heb je ideeën hoe we zaken beter of anders kunnen doen dan horen we dat natuurlijk graag!

Neem in dat geval contact met ons op.

Veel leesplezier